maandag 29 oktober 2012

Online Daten


De Butabi broers konden kort op droge-humping opties als ze nog steeds het besteden van hun nachten in het Roxbury. Dat komt omdat meer mensen de voorkeur aan online ontmoeten, volgens een onderzoek van 2.000 mensen geco├Ârdineerd door social networking site Badoo.com.

Focussen op de Britse singles, de resultaten bleek dat 1 op de 3 van ons liever online ontmoeten, in vergelijking met slechts 1 op de 6 die liever bars en partijen, en 1 op de 12 die de voorkeur geven nachtclubs.

Dat komt niet als een grote verrassing als het taboe stigma van online daten is vervaagd. Acht-vier procent zei dat ze zouden geen probleem om iemand te ontmoeten in het echte leven die ze oorspronkelijk verbonden met online te hebben.

Met online dating zijn er voordelen voor beide geslachten, omdat noch heeft om te douchen, scheren en prettied opstaan​​. Er is geen dekking van kosten, line-ups of luide muziek om te praten over, en er is een veel betere kans van het uitfilteren van shirtless idioten en psycho types online.

Op een wereldwijde schaal, de Spaanse voorop lopen, omdat 80% zei dat ze had iemand in persoon ontmoet na te praten online, gevolgd door de Brazilianen (69,6%), Frans (70%), Italianen (69%), en de Amerikanen (58,6% ).