maandag 29 oktober 2012

Waarom eindigen aardige jongens als laatste


U hoort deze over en weer: aardige mannen Finishen laatste. Vrouwen willen niet een aardige vent, ze willen de eikel, de slechte jongen. Dus jij denkt bij jezelf: "Ik moet leren hoe je een complete speler. Ik moet leren hoe je vrouwen neer te zetten. Ik moet leren hoe je haar niet bellen, hoe ze haar dat ik. Ik heb om spelletjes te spelen. Ik moet aantrekkingskracht op die manier te maken - dat is wat er aan de hand te werken ".

Raad eens wat er gebeurt als de aardige vent begint om dat te doen? Hij kan ook niet maken dat werk. Omdat het niet authentiek. Hij wil niet zijn woorden bezitten, komt hij niet over als dat type persoon en een vrouw kan het doorlezen van het en weet dat hij gewoon een spel te spelen.

Dus wat doet hij? Hij doet het juiste ding. Hij behandelt vrouwen met veel respect. Vrouwen lijken altijd tegen hem zeggen: "Ik wil gewoon vrienden." Nou, aardige jongens laatste afmaken? Het is gedeeltelijk waar.

Vrouwen willen niet echt de leuke vent. Ze hebben altijd zeggen dat ze willen een aardige vent, maar wat ze echt willen is een geweldige vent. Een man met principes. Een man die echt begrijpt en respecteert zichzelf. Aardige jongens respecteren zich op een bepaalde manier, maar ze altijd eens. Wanneer ze op een date met een vrouw, ze altijd eens zijn met alles wat ze zegt. Ze kan zeggen: "Ik ben dol op eieren te eten, terwijl het beklimmen van een berg." En terwijl de aardige vent weet om zoiets te doen, dat geeft hem indigestie, zal hij zeggen: "Klinkt goed! Ik ben dol op de bergen wandelen, terwijl het eten van eieren, ook! "Ze kunnen hem vertellen:" Ik wil echt een parachutespringen vakantie te nemen. "Het aardige vent zou hoogtevrees hebben, en nog steeds hij zal zeggen:" Ik ook! "

De aardige jongens toegelicht
Terwijl de aardige vent is een aangename persoon, hij heeft geen controle over zijn leven. Hij laat vrouwen te komen in zijn leven, hij is het eens met hen op alles, en hoopt en bidt dat deze vrouwen zullen hem als voor zijn zo aangenaam. Het is zo belangrijk voor vrouwen om hem als, dus hij is Mr Aangenaam.

De heer Aangenaam wordt nooit het meisje. Hij krijgt nooit de tweede datum na de eerste omdat hij saai. Wat die zo aangenaam vertelt een vrouw is dat je niet genoeg zelfrespect om op te staan ​​om uw eigen waarden. Je hebt niet genoeg denk aan jezelf om je identiteit te bezitten, dus word je gastvrij, onschuldig en saai. Je wordt de saaie aardige vent niemand wil to-date is. Wanneer je je aangetrokken voelt tot een vrouw, je doet alles wat je kunt om haar te plezieren. Ze heeft een verkoudheid? U brengt haar koude geneeskunde. Ze vertelt je dat ze heeft een hoofdpijn vanavond? Je rijdt haar naar huis. Ze vertelt je dat ze niet kan zien dit weekend, u zult zeggen: "O, dat is OK. We krijgen samen wanneer u er klaar voor bent. "Je hoeft niet een plan hebben. Je bent slap op alles wat je doet. U bent meneer Whatever-You-Want-To-Do.

Het aardige vent is eigenlijk het opgeven van de controle over zijn leven aan de vrouwen die hij wil to-date is. Hij is te bang om zijn eigen leven, te bang leven te doen wat hij wil doen. Vrouwen willen niet de macht over zo'n man. Wat vrouwen willen is een man. Ze willen een leider - een geweldige kerel die hen zal leiden. Een man die, toen hij hen stamt, neemt ze plaatst en zorgt voor dingen zijn weg, die opkomt voor wie hij is en zal haar debatteren over onderwerpen als hij het niet met haar eens.

Aardige jongens nooit voor zichzelf opkomen, want dat is wat leuke jongens doen - ze niet geloven dat ze kunnen vrouwen. Ze hebben deze angst dat ze niet kunnen de vrouw die ze echt willen krijgen, zodat ze nemen wat ze kunnen krijgen. Ze letterlijk smeken hun weg naar een relatie. En een vrouw weet dat van daar op, in principe zij hem heeft bij de ballen.

Wees een fantastische man geen aardige jongen
Als je bent mooi, dat is geweldig, maar wat je echt wilt zijn is een geweldige vent. U wilt een man die behandelt mensen goed en staat ook tot zijn eigen principes te zijn. U wilt een man die staat op eigen benen en is niet bang om op te staan ​​om een ​​vrouw, alleen maar omdat hij tot haar aangetrokken te zijn. U wilt een man die leidt, een man die beslist of hij wil gaan met de relatie of niet, niet een leuke vent die probeert om te voldoen aan haar wil alle kanten op en zet zichzelf in de rol van de bedelaar zijn. Leuke jongens zijn bedelaars. Grote jongens zijn vangsten.

Om daar te komen, moet je echt geloven. Je moet je leven op een manier die je echt wilt en niet opgeven alleen maar om je date gelukkig. Je moet weten dat je een grote, interessant persoon tot nu toe, dat je de vrouwen krijgen die je wilt en dat je kunt neuken als je wilt. Vrouwen willen met een man die weet dat hij daadwerkelijk kan neuken door andere vrouwen, maar kiest ervoor om bij haar te zijn. Vrouwen willen niet met een man, want ze is zijn enige optie.

Als je lekker in hart en nieren, je bent mooi. Je behandelt mensen goed. Omarm het - het is een grote kwaliteit te hebben. Niet verbergen door het spelen van games en het proberen om een ​​slechte jongen. Maar wat je hoeft te doen is een geweldige vent te zijn. Wees niet leuk om er maar een vrouw om je te krijgen. Het werkt nooit.