maandag 29 oktober 2012

De basis regels van daten


Vraag veel mannen over de sleutel tot een succesvolle date en de meest genoemde mythe is dat de nummer een regel van verleiding is om "te krijgen 'em echt dronken". Nu, terwijl we niet ontkennen dat alcohol kan helpen romantiek bloeien, de regels van internet dating zijn zeer verschillend. Dit is de reden.

Ten eerste, vergeet niet dat je niet echt de persoon die je ontmoeten voor het eerst kennen. Tuurlijk, zou je het gevoel dat je ze kent. Je hebt foto's gezien van hen. Je hebt messaged elkaar heen en weer. Maar je weet niet echt kennen.

Zoveel onderbewuste menselijk gedrag, hoe iemand zich draagt​​, hoe ze lijken als een persoon, kun je alleen ontdekken als je daadwerkelijk te ontmoeten. Dus vergadering iemand voor de eerste keer in een bar is vaak op zijn best, onhandig, in het slechtste geval, verschrikkelijk pijnlijk. U kunt in de val van 'interviewen' van elkaar. En drank maakt het alleen maar erger.

We rekenen de meer je in een datum, hoe meer je eruit te komen. En de leukste manier om iemand nieuw weten is door iets te doen met hen. Hier zijn enkele tips.


Cretiviteit
Welk beroep doen vrouwen vinden het meest aantrekkelijk in een man? Brandweerman? Nope. Dokter? Niet echt. Uit een recent onderzoek gewaardeerd 'kunstenaar' als de meest aantrekkelijke carrièrekeuze in een potentiële partner. Dus creatief zijn is een aantrekkelijke kwaliteit in een mens. Gebruik het om uw voordeel.

Wees niet bang om iets uit het gewone suggereren. De meeste mensen nooit door te brengen te allen tijde het verkennen van waar ze wonen en die een toerist in eigen stad is een geweldige eerste date. Open top bus reizen zijn een goed begin. Of als je woont in de hoofdstad, check out London Duck Tours. Helder geel (vandaar eend zoals in rubber) omgezet WW2 amfibievoertuigen rondleiding deel over de weg dan voor de grote finale af te dalen in de Thames. Hoge punten voor originaliteit.

Geschiktheid
Een ander dat is een makkie om te krijgen als je erover nadenkt. Online dating is een gouden kans om erachter te komen wat uw vermoedelijke datum wel en niet leuk vinden. Dan zul je niet eindigt met een opera minnaar voor een nacht op de honden of vice versa. Probeer niet te onhandig zijn met je speurwerk; segue vragen in gesprek, in plaats van het aanbieden van regelrechte datum ideeën.

Natuurlijk, als je op DoingSomething, wordt je leven gemaakt in plaats makkelijker: op zoek naar de iconen je date heeft uitgekozen als hun belangen, en neem het vanaf daar.

Vrouwen vinden attente mannen onweerstaanbaar. Dus mannen, opletten.

Geen behoefte om geld te vergooien
Een andere veel voorkomende eerste date valkuil is om geld te gooien naar een datum. Terwijl ridderlijkheid is geenszins dood en het kan worden gezien als hoffelijk te betalen, of in ieder geval aanbod om, het is een slap aftreksel van het denken. Een goedkope, maar toch zorgvuldig geplande datum wint uit tegen bling elke keer.

Een date om te onthouden
Met andere mannen uit het regelen van slechte data in keten pubs, uw kans om te schitteren is enorm. Probeer en krijgen in mentaliteit van een vrouw. Ze wil te wensen over, ze wil voelen als 'een vangst', wil ze iets gedaan hebben moeite vertelde haar vrienden over de volgende dag. Plan je date met dit in gedachten en u zult zeker de vruchten te plukken.