maandag 29 oktober 2012

Lichaamstaal

Je mond is niet het enige deel van je lichaam dat de gesprekken. In feite kan iedereen die geluiden die komen van je gezicht niet zeggen bijna net zo veel als de signalen die u verzendt met de rest van je lichaam. Uw houding, uw gezichtsuitdrukking, handgebaren, zelfs dat wat je doet met je wenkbrauwen als je nerveus bent - al deze dingen te communiceren informatie aan andere mensen. Wanneer de meeste jongens denken over het feit dat charismatisch, ze denken over wat ze nodig hebben om te zeggen tegen een vrouw, een baas of een klant onder de indruk, maar lichaamstaal is net zo belangrijk, zo niet meer. Jongens moeten nadenken over de boodschappen van hun lichaamstaal stuurt, dat is waarom we deze lijst samengesteld van lichaamstaal lessen uit charismatische mannen.

Kom klaar
 Projecteren positieve lichaamstaal begint lang voordat je de deur uitloopt. Als u zich zorgen maakt over de manier waarop uw broek past of de manier waarop je haar ziet er, zult u komen als angstig en onvriendelijk. Het dragen van de juiste soort kleding en het verzorgen van uw haar en huid geeft je vertrouwen, en je zult zien dat het vertrouwen onmiddellijk projecteren lopen in de kamer, op dezelfde manier George Clooney doet.

Gebruik sociaal contact 
Als je ooit zag Bill Clinton in actie, heb je gezien effectief gebruik van sociale contacten. Met de vaardigheid van een doorgewinterde politicus, wordt Clinton voortdurend tikken mensen op de rug en enthousiast handen schudden. Hij straalt positieve energie, hij is zowel kinetische en magnetisch. U kunt kanaliseren enkele van de legendarische charisma van Clinton door het gebruik van sociale contacten ook. Je wilt niet te lichtgeraakt-feely vent zijn, maar aarzel niet om handen of pat iemand terug voor een job well done schudden.

Glimlachen
Een glimlach zou kunnen zeggen meer over jou dan zo ongeveer elk ander aspect van je lichaamstaal. Dat is waarom het is op onze lijst van lichaamstaal lessen uit charismatische mannen. Als toeschouwers zie je lacht, ze meteen weten dat je comfortabel, ontspannen en plezier maken. Neem een ​​kijkje op zowat elke foto van Oscar de la Hoya, het boksen grote heeft een miljoen dollar glimlach. Het is warm en aanstekelijk. Hij lijkt op een man die je wilt hangen met. Dat is charisma.

Ga rechtop staan 
Rechtop is een ander essentieel element van krachtige lichaamstaal. Slouchers ziet er moe uit en geslagen naar beneden. Jongens die staan ​​hoog lijken winnaars, zoals Michael Jordan. Jordan heeft zoveel charisma, hij veranderde zichzelf in een miljard dollar merk. Hij is misschien wel de meest verkoopbare mens in de geschiedenis. Maar je niet hoeft te zijn 6'6 "om om pal te staan, houd je schouders naar achteren en je kin omhoog.

Houd uw lichaam open 
Een ander belangrijk element van de charismatische lichaamstaal is het bijhouden van je lichaam open. Zakelijk weergegeven, dat betekent gewoon dat je niet wilt voorwerpen in tussen jou en andere mensen. Zo niet staan ​​tegenover de bar, staan ​​tegenover uit de buurt van de bar. Geef mensen de kans om te komen en te ontmoeten. Niet kruis je armen, probeer niet om uw drankje te houden in de voorkant van je borst. Er is iets subtiel defensief over deze houdingen. Voor een voorbeeld, denk aan iemand als Stephen Colbert. Hij is altijd geanimeerd, altijd boeiende, altijd open - behalve om de ideeën van anderen.

Houd oogcontact 
Het vermijden van oogcontact maakt je shifty of pijnlijk verlegen. Charismatische jongens zijn zelfverzekerd en comfortabel voeren van een gesprek. Dus kijk anderen in het oog, vooral vrouwen, vaak 'ogen' lijst als een van de meest aantrekkelijke mannelijke kenmerken. Waarom anders denk je dat Paul Newman, met zijn gletsjers blauwe ogen, werd beschouwd als een sex symbool voor zo vele jaren?

Pas uw kleding aan de toon te zetten 
Als het gaat om het verzenden van signalen door je lichaamstaal, kunnen we allemaal een les leren van de charismatische opperbevelhebber. President Barack Obama is de meest stijlvolle president sinds Kennedy, en een ding is hij meesterlijk in zijn aanpassing van zijn kleding om de toon te zetten. Als hij spreekt van achter een podium, hij weet hoe om te rocken een pak, als hij te chatten met zijn kiezers op een stadhuis bijeenkomst, heeft hij zijn das los en zijn mouwen opgerold. Ongeacht de gelegenheid, hij kijkt nooit op zijn plaats - nooit overdressed, nooit underdressed.

Een lichaam van succes
Net als een foto, lichaamstaal zegt meer dan duizend woorden. Wilt u meer succes met vrouwen, in je carrière en in sociale situaties in het algemeen, te beginnen het plegen van deze lichaamstaal lessen van charismatische mannen in het geheugen.