7 tips om vrouwen te versieren

Altijd al vrouwen willen versieren, maar toch soms het gevoel dat je wat hulp kan gebruiken.
Hieronder vind je 7 tips om vrouwen te versieren.

1. Leef zonder excuses 
Jij bent wie je bent en zoals je wilt zijn. Stop met jezelf te verontschuldigen voor je doen en laten. Jij bent een man. Een man die gekozen heeft bepaalde dingen te doen en om op een bepaalde manier te leven. Jij hoeft je aan NIEMAND te verontschuldigen, NOOIT.

2. Leer het spel van oogcontact 
Jij moet leren om te gaan met oogcontact. Zolang jij de spanning die oogcontact creëert niet aankunt, zal jouw succes met vrouwen altijd sub-optimaal zijn. Zo simpel is het. Maak er een gewoonte van om vanaf dat je dit leest meer en langer oogcontact te maken. Als succes met vrouwen jouw doel is moet je dit gaan opbouwen en er van leren genieten.

3. Maak contact 
Als jij je eigen groei en succes met vrouwen serieus neemt moet het maken van contact met leuke vrouwen een gewoonte worden . Deze gewoonte moet je cultiveren. Contact maken met je medemens moet jouw tweede natuur worden. Begin vandaag al met het voeden van deze gewoonte. Voortaan ben jij het soort man die een gezellig praatje maakt met iedereen. Man, vrouw, kind of lantarenpaal. Jij bent een man die contact maakt met de wereld om hem heen.

4. Omarm je seksualiteit. 
Seks, lust, geil zijn en alle andere dingen die bij seks horen zijn GOED. Zolang jij je blijft schamen voor je seksualiteit zul je beperkt blijven in je succes met vrouwen. Zolang jij je eigen seksualiteit onderdrukt zul je nooit de fantasie van vrouwen worden. Seks en de polariteit tussen mannen en vrouwen is de “juice of life”, omarm het!!

 5. Vrouwen zijn gewoon mensen 
Geloof het of niet, maar vrouwen zijn gewoon mensen, misschien zelfs wel net als jij. Ze produceren op onhebbelijke momenten zeer onprettige luchtjes. Ze kampen met dezelfde onzekerheden en twijfels als jij. Weten zich net als jij ook heel vaak geen raad met zichzelf. Maar nog veel belangrijker, ze ervaren exact dezelfde emoties die ons allemaal tot mens maken. Behandel ze dan ook gewoon als mensen.

6. Haal geluk uit jezelf 
Laat een vrouw, of wat dat betreft welke andere externe factor dan ook nooit de bron van jouw levensvreugde zijn. Geluk haal jij uit jezelf. Je hebt ook geen vrouw nodig om jouw leven “compleet” te maken, of om je “gelukkig” te maken. Zoek je geluk in jezelf en zie de vrouwen in je leven als een prettige aanvulling.

7 . Angst is nooit een geldige reden 
Angst mag nooit een reden zijn waarom je iets niet doet. Alles is eng in het begin. Alles is spannend als je het voor het eerst doet. Als jij iets echt wilt, dan doe je wat er gedaan moet worden. Klinkt dit te simpel? Zo simpel is het!! Wordt het soort man voor wie angst een initiator is, geen belemmering. 8.